tOkyo, Yokohama 2010 PART 2 ~Akihabara~

Standard

First day after touch down, we went straight to Akihabara. Di sini lah tempatnye duet saya abis dan kene beli xtra luggage utk simpan figure2 yg scale 1/8 T__T.

Favourite spot in Akihabara with Linda

Banyak kedai yang best tp feveret i adalah radio kaikan, Volks, gamers, mandrake & best among feveret adalah ANIMATE!!!!! Sbb bnyk apparels otome. Standard la pompuan :).

Lepas blanje x hengat dunia, Jenjalan pegi bangunan UDX kununnye ade Tokyo Anime Centre di mana tempat Seiyuu Awards yg tiap2 tahun buat kat situ. Memang ade ye bukan kengkonon;

Selepas badan dah tak tertanggung acid lactic yg bertakungan di kaki, kitorang pun decide nak makan kat Gundam Cafe. YAHOOOO!!!!!!!!! Gundam Cafe ni terletak betol2 kat sebelah Yodobashi Akiba bawah stesen kretapi ape ntah. Tak hengat. Kene studi balik ;).

Uwarghhh!!!! Xcited gile time ni

Sebelum datang GC ni dah plan2 nak minum Jaburo Kohii la, makan tu la makan ni, sampai kat depan kaunter boleh plak lupe name kohii tu. Excited sangat ke hape ni T__T…Ciss berger sekali lagi 😦

last skali alas perut dengan ini sahaja

haro-chan

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s