Tag Archives: japan

tOkyo, Yokohama 2010 PART 1

Standard

okay…taw…2 years back. dah lapuk, tapi mahu share juge walaupun x de sape nak bace.

citer nye begini. Bila start je keje mmg azam nak pegi Akihabara…Tiap2 tahun azam yg sama time blajo dulu2.

During my hectic stressful & `wonderful’ life of prp, dah start plan nak pegi Tokyo dengan Awin (my sister) tapi cuti x lulus…Cisssssss burgerrr. T__T. Abis je provision time, masok opis baru…x sampai sebulan ade plak member opis baru aka Linda ajak aku teman die tengok konsert YUI kat Budokan. X pikir terus cakap OKAY BOSS!!! :). Time ni tak rajin studi lagi pasal backpackers etc… Tak tahu pun pegi Jpan kene ade visa la. Visa plak nak buat bnyk cekadak.. Semue Linda yg handle. Aku just study tempat yg aku nak sgt pegi ofkos la Akihabara & Gundam Cafe (juge terletak di Akihabara).

We went there for 5 days from 31st October 2010 – 5th November 2010. & it’s early autumn 🙂

Kitorang based kat Ueno & stay 3 nights kat Ueno Touganeya Hotel. Seriusly best kat Ueno sbb ade direct train from Narita & just a few stops from Akihabara using subway.

NI depan hotel:

depan hotel nampak shadows 🙂

 

ni time sesat barat carik jalan:

 

HRC Ueno-Eki-Tokyo ade kat opposite jalan besar je:

Japan Most Wanted Lovers 2008 (koibito ne…:)

Standard

Japan’s “CountDown TV” has recently concluded their annual poll for ‘the most wanted artist as girlfriend/boyfriend’ in 2008… with YUI and Jin Akanishi (holy crappp) topping the girlfriend and boyfriend category respectively.

Top 20 Japan’s most wanted girlfriend 2008

1. YUI
2. Kaori Mochida
3. Ayumi Hamasaki
4. Ai Ōtsuka
5. aiko
6. Ai Takahashi
7. Ai Kawashima
8. Kiyoe Yoshioka
9. Maimi Yajima
10. Yui Aragaki
11. Nocchi
12. Namie Amuro
13. Ayaka
14. Kaela Kimura
15. Kumi Koda
16. Misako Uno
17. Hiroko
18. BoA
19. Mai Kuraki
20. Reina Tanaka

yay!!! yui-sama ni koi wo suruu…XOXOXO

Top 20 Japan’s most wanted boyfriend 2008

1. Jin Akanishi

2. Kazuya Kamenashi

3. Hyde

4. Jun Matsumoto

5. Tomohisa Yamashita

6. Takahiro

7. Takahisa Masuda

8. Jaejoong

9. TAKUYA∞

10. Shō Sakurai

11. Kōichi Dōmoto

12. Akihito Okano

13. Kentarō Kobuchi

14. Ryo Nishikido

15. Yusuke Kamiji

16. Yuya Tegoshi

17. Masaki Aiba

18. Haruichi Shindou

19. Teppei Koike

20. DAIGO

Korean stars BoA and Jaejoong (from TVXQ) are the only two non-Japanese celebs that made the list.

Jin??? Spotted no. 1??? Ur kiddin’ mie. Totemo daikirai!!! For mie he’s too arrogant lately. Dun know y. I luv old jin…old jin WHERE R U??? onegaiii kaete ku re. hmmm…Kame I think he deserves it. Doshite all guyz stated above r bishounen??? How bout normal guyZZ??? Hey!!! Wheres hiroki (orenji renji). How come he’s not in da list?? BTW, if u guyz ask mie, I’d prefer anime-type guyz. Lol (> <). Tatoiba,,,, shou n taro from alice nine. Damn hell. They really2 look like all da characters in harem genre anime. Ahhhh…. Kawaiiii….. u guyz 2 should try listen to visual kei music. Damn good. Trust mie pal.