Tag Archives: Travel

tOkyo, Yokohama 2010 PART 1

Standard

okay…taw…2 years back. dah lapuk, tapi mahu share juge walaupun x de sape nak bace.

citer nye begini. Bila start je keje mmg azam nak pegi Akihabara…Tiap2 tahun azam yg sama time blajo dulu2.

During my hectic stressful & `wonderful’ life of prp, dah start plan nak pegi Tokyo dengan Awin (my sister) tapi cuti x lulus…Cisssssss burgerrr. T__T. Abis je provision time, masok opis baru…x sampai sebulan ade plak member opis baru aka Linda ajak aku teman die tengok konsert YUI kat Budokan. X pikir terus cakap OKAY BOSS!!! :). Time ni tak rajin studi lagi pasal backpackers etc… Tak tahu pun pegi Jpan kene ade visa la. Visa plak nak buat bnyk cekadak.. Semue Linda yg handle. Aku just study tempat yg aku nak sgt pegi ofkos la Akihabara & Gundam Cafe (juge terletak di Akihabara).

We went there for 5 days from 31st October 2010 – 5th November 2010. & it’s early autumn 🙂

Kitorang based kat Ueno & stay 3 nights kat Ueno Touganeya Hotel. Seriusly best kat Ueno sbb ade direct train from Narita & just a few stops from Akihabara using subway.

NI depan hotel:

depan hotel nampak shadows 🙂

 

ni time sesat barat carik jalan:

 

HRC Ueno-Eki-Tokyo ade kat opposite jalan besar je:

Advertisements